Környezetünk
2020. február 3.
szent_ferenc_korhaz_belso_kicsi.jpg
A Budapesti Szent Ferenc Kórház bővülése és fejlesztése mellett a betegkomfort és betegbiztonság is fontos szempont az intézményben.

2019. november 6.
apathy
Ha egyszer szavazást tartanának arról, hogy melyik Budapest legszebb villamosmegállója, bizonyos, hogy a Nagyhíd állomás (az 56-os és a 61-es villamos vonalán) a dobogósok közt végezne.  

2019. október 25.
Itt az ősz, a kirándulások ideje. Kerületünk zöldterületeinek nyomában járva most a Ferenc-hegyet mutatjuk be, amely bárki számára egy szép őszi séta célpontja lehet.

2019. augusztus 13.
tajkep
A közösségek teszik annyira szerethetővé kerületünket.

2019. július 5.
erdo
A fővárosi erdők kivételes szerepének és értékeinek bemutatásával kombinálja a Budapest építészeti, történeti, gasztronómiai és egyéb különlegességeit ismertető városi sétákat a Pilisi Parkerdő Zrt. Budapesti Erdészete. 

2019. május 21.
bau
Ha együtt hallják a II. kerület és a Bauhaus kifejezést, a legtöbben a Napraforgó utcai telepre vagy a Pasaréti tér épületegyüttesére gondolnak. Mindkettőt már több oldalról is bemutattuk lapunk hasábjain, valóban kivételes értékei kerületünknek.

2019. május 7.
kata
„Jót s jól – ebben áll a nagy titok” olvasható a Kazinczy-idézet annak a közületi ülőbútorokat gyártó cégnek a honlapján, amelynek Vargáné Fodor Katalin az egyik vezetője.

2019. május 7.
zold
Világszerte április 22-én van A Föld napja. A környezetvédelem nem csupán egy felkapott téma, hanem, sajnos, égetően időszerű is.

2019. május 6.
bus
A barátai Don Quijoténak hívják Bus Károlyt, aki több mint negyven éve él Hidegkúton. 2002-ben kezdett kísérletezni a betonnal, első fejlesztése a polisztirol beton volt.

2019. április 19.
piac
Sokan kérték, hogy a máriaremetei Cserkészház területén lévő piaci napok mellett minden hónap harmadik hetében is legyenek gazdapiaci napok.

Előző2 / 19Következő