Környezetünk
2020. augusztus 7.
szepvolgy
Ha egy edzett hegyikerékpáros elindul a Kolosy térről a Szépvölgyi úton, előbb-utóbb eléri a Fenyőgyöngyét. Ha nagyon kitartó, akkor egyenesen tovább kapaszkodhat a Szépvölgyi úton.

2020. július 15.
szarvas
Életre kel és új szerepet kap a Margit körút volt iskolaépülete.  

2020. július 3.
bcg
Az elmúlt időszakban több kerékpáros baleset is történt kerületünkben. A rendőrség a közlekedés többi résztvevőjének biztonsága érdekében körültekintésre és a közlekedési szabályok betartására kéri őket.  

2020. június 29.
gyasz
2020. június 17. és június 18.: a magyar vízilabda fekete napjai. Nyolc háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónk közül kettő távozott egy nap különbséggel.

2020. május 10.
madarka
Mindig izgalmas foglalatosság lakásunk ablakából lesve figyelni a kinti világot, különösen a madarakat. Ahol kertre láthat az ember, ott sokféle madárban gyönyörködhet, de egy fa lombja, vagy akár egy gang zöldebb sarka is vonzhatja a tollas látogatókat.

2020. március 22.
geszteny
Budapest legvastagabb törzsű vadgesztenyefája a Margit-szigeten nő az Ybl Miklós tervezte Kaszinó közelében: törzskörmérete öt és fél méter.

2020. február 3.
szent_ferenc_korhaz_belso_kicsi.jpg
A Budapesti Szent Ferenc Kórház bővülése és fejlesztése mellett a betegkomfort és betegbiztonság is fontos szempont az intézményben.

2019. november 6.
apathy
Ha egyszer szavazást tartanának arról, hogy melyik Budapest legszebb villamosmegállója, bizonyos, hogy a Nagyhíd állomás (az 56-os és a 61-es villamos vonalán) a dobogósok közt végezne.  

2019. október 25.
Itt az ősz, a kirándulások ideje. Kerületünk zöldterületeinek nyomában járva most a Ferenc-hegyet mutatjuk be, amely bárki számára egy szép őszi séta célpontja lehet.

2019. augusztus 13.
tajkep
A közösségek teszik annyira szerethetővé kerületünket.

1 / 18Következő