Környezetünk
2020. október 20.
viragos
Kerületünk északkeleti határvonalát egy szép hegygerincsorozat jelöli ki, mely a Kálvária-hegytől indulva a Szarvas-, majd a Tök-hegy gerincén haladva tart a Csúcs-hegyig.

2020. október 9.
kenell
Itt a kennelköhögés-járvány! Nem új vírus, hanem az évente ősszel visszatérő köhögéses megbetegedés jelentkezett számos kutyánál az utóbbi időszakban.  

2020. szeptember 18.
diof
Ősz lett – a kerület utcáit járva különböző csonthéjasok hullanak a lábunk elé. Érik a mogyoró, pereg ki ragacsos gubacsából a törökmogyoró, sokfelé pedig mandulát is látni.

2020. augusztus 31.
sellk
Területében és funkciójában is bővült a több lépcsőben átadott Millenáris Széllkapu beruházás. Az egykori Ganz-gyár ipari területén augusztus 20-tól a Marczibányi tér és a Margit körút között egybefüggő park várja a látogatókat.

2020. augusztus 31.
tiszta
Közel tíz tonna hulladékot gyűjtöttek össze.

2020. augusztus 31.
parlag
Parlagfű-mentesítő akcióra gyűlt össze tucatnyi természetvédő a Jane Goodall-tanösvénynél.

2020. augusztus 7.
szepvolgy
Ha egy edzett hegyikerékpáros elindul a Kolosy térről a Szépvölgyi úton, előbb-utóbb eléri a Fenyőgyöngyét. Ha nagyon kitartó, akkor egyenesen tovább kapaszkodhat a Szépvölgyi úton.

2020. július 15.
szarvas
Életre kel és új szerepet kap a Margit körút volt iskolaépülete.  

2020. július 3.
bcg
Az elmúlt időszakban több kerékpáros baleset is történt kerületünkben. A rendőrség a közlekedés többi résztvevőjének biztonsága érdekében körültekintésre és a közlekedési szabályok betartására kéri őket.  

2020. június 29.
gyasz
2020. június 17. és június 18.: a magyar vízilabda fekete napjai. Nyolc háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónk közül kettő távozott egy nap különbséggel.

1 / 19Következő