Környezetünk
2021. január 22.
szelekt
Több gyűjtőedény és sűrűbb elszállítás az ünnepek idején, de van még tennivaló.

2021. január 15.
havas
Télen nagyon fontos a járdák, kapubejárók, utcafrontok csúszásmentesítése.

2021. január 15.
havas
Az ünnepi fényüket már elvesztett, feleslegessé vált fenyőfákat idén is a kommunális kukák mellé vagy a kijelölt gyűjtőhelyek egyikére lehet kihelyezni úgy, hogy a fák ne akadályozzák a gyalogosokat, a gépjárműforgalmat és a parkolást.

2020. november 23.
mechwart
Este 18 órától reggel 7 óráig lakossági használatra a II. Kerületi Önkormányzat megnyitja a saját, valamint az önkormányzat tulajdonában álló gazdasági társaságok parkolóit.

2020. november 8.
tisztb
Folytatódott a Tiszta Buda köztisztasági akció október 22-én, ezúttal a Vízivárosban végzett komplex takarítást az önkormányzat az FKF Zrt.-vel közösen.  

2020. október 20.
viragos
Kerületünk északkeleti határvonalát egy szép hegygerincsorozat jelöli ki, mely a Kálvária-hegytől indulva a Szarvas-, majd a Tök-hegy gerincén haladva tart a Csúcs-hegyig.

2020. október 9.
kenell
Itt a kennelköhögés-járvány! Nem új vírus, hanem az évente ősszel visszatérő köhögéses megbetegedés jelentkezett számos kutyánál az utóbbi időszakban.  

2020. szeptember 18.
diof
Ősz lett – a kerület utcáit járva különböző csonthéjasok hullanak a lábunk elé. Érik a mogyoró, pereg ki ragacsos gubacsából a törökmogyoró, sokfelé pedig mandulát is látni.

2020. augusztus 31.
sellk
Területében és funkciójában is bővült a több lépcsőben átadott Millenáris Széllkapu beruházás. Az egykori Ganz-gyár ipari területén augusztus 20-tól a Marczibányi tér és a Margit körút között egybefüggő park várja a látogatókat.

2020. augusztus 31.
tiszta
Közel tíz tonna hulladékot gyűjtöttek össze.

1 / 19Következő