Kedves Szomszéd
2021. március 26.
rest
Azt üzenem a budai polgároknak, hogy az első felajánlott oltást fogadják el!

2021. március 26.
rest
Komoly, megfontolt, pedig csak 23 éves. Szilasi Dávid a Járdányi Pál Zeneiskola volt növendéke, a 2014. évi Virtuózoknak 17 évesen középdöntőbe jutott résztvevője, a Zeneakadémia végzős hallgatója, aki tudatosan készül a szólókarrierre.

2021. március 19.
poapo
Lassan egy éve élünk bezárva – hol csak az országhatárok, hol a négy fal közé, és közben elvágyódunk. Hiszen ilyen az emberi természet: mindig azt szeretné, amit nem lehet, és most utazni nem lehet.

2021. március 5.
merei
A Pasaréti út 36. számú ház falán látható tábla szövege találóan sommázza az utókor emlékét Mérei Ferencről. Mérei tanár úr maga is sokszor és nyomatékosan emlegette, hogy életművében az „élet” legalább olyan hangsúlyos, mint a „mű”.

2021. február 26.
kelen
Fehér, sárga, kék, ovális, kerek, apró vagy nagy tablettákkal többször is találkozhatunk életünk során, de talán sosem gondolkozunk azon, hány ember tudományos munkájának eredménye, hogy ami a tenyerünkben van, az meg is fog minket gyógyítani.

2021. február 22.
africai
A szekszárdi születésű, eredetileg közgazdász végzettségű, de néhány évet a színészi pályán is eltöltött Domonyai András jelenleg farmerként dolgozik a kelet-afrikai óceánparton, az egyenlítő mentén fekvő Kenyai Köztársaságban.  

2020. december 22.
Dr Horvath Laszlo bpo f
Dr. Käfer István egyetemi tanár, a Szlavisztika-Közép-Európa Intézet alapítója búcsúzik a Magyar Érdemrend Tisztikeresztjével kitüntetett Dr. Horváth Lászlótól.

2020. december 18.
gyabron
Amikor Gyabronka József színművésszel készítettem ezt az interjút, ő így zárta a beszélgetést: Hálás vagyok, hogy nem kérdezett a Zsebtévéről és Kanadáról…  

2020. november 30.
dolhai
Október 23. alkalmából a köztársasági elnök Dolhai Istvánnak a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést adományozta.

2020. november 20.
virag
Négygyermekes anya, aki Nagyrét utcai házuk kertjében építette fel virágboltját 1997-ben. Vevőköre túlmutat a környékbelieken.

1 / 30Következő