Életmód
2021. április 9.
bator
Tavasz van! Gyönyörű! – kiálthatnánk vidáman József Attilát idézve, de az örömre súlyos árnyékként vetül a koronavírus, ami – úgy tűnik – még idén is lehetetlenné teszi a közös kikapcsolódását, kulturális vagy sportprogramjait.

2021. április 2.
mentes
Azt mondják, a járvány visszavetette az egyszer használatos műanyagok visszaszorítására tett lépéseket, nem beszélve a naponta hulladékként megjelenő maszkokról és egyéb védőfelszerelésekről.

2021. április 2.
olt
Magyarországon tombol a koronavírus-járvány harmadik hulláma, a betegek, a kórházban kezeltek, és ami a legszomorúbb, az elhunytak száma napról napra nő.

2021. március 26.
rest
2020 márciusában az első, már a járványhelyzetben szerkesztett Budai Polgárban arról készítettünk összeállítást, hogy miként lehet a veszélyhelyzetben megtartani húsvét és pészah ünnepét.

2021. március 12.
aron
Tavaly ilyenkor már elmaradtak a március 15-i ünnepségek és megemlékezések, másnaptól gyökeresen megváltozott az életünk, és a koronavírus pont egy évre rá ismét viharos gyorsasággal terjed.  

2021. március 5.
kocsma
Hűvösvölgy központjában, ott, ahol a Nyéki-hegy és a Fazekas-hegy zöld erdeje összeér, 2014 óta működik egy vendéglátóhely.  

2021. március 1.
rakos
Kerületi cég lett Európa legígéretesebb technológiai vállalkozása. Az Oncopass Medicine tudományos igazgatóját, dr. Peták István rákkutatót a daganatos betegségelk gyógyításának a új irányairól kédeztük.

2021. február 12.
hazas
A házasságkötés a legnagyobb személyes döntés az életben. Idén már tizennegyedik alkalommal rendezik meg a Házasság hetét a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával.

2021. január 22.
ciklam
A Főkert Zrt. közreműködésével ciklámenvásárt rendez a II. Kerületi Önkormányzat. A II. kerületi vásárból befolyó összeget 2021-ben kerületi fák ültetésére használja fel a Főkert. A virág ára bruttó 500 Ft/tő.

2021. január 22.
covi
A vakcinafejlesztés az emberiség első sikeres globális projektje!

1 / 18Következő