Életmód
2021. január 3.
kalandos
Utazni, világot látni, megismerni idegen tájakat, kultúrákat, embereket, talán mindannyiunk legnagyobb vágyai közé tartozik.

2021. január 3.
gyerekes
A II. Kerületi Önkormányzat tizenöt éve részesíti elismerésben a gyermekek fejlődéséért, egészségéért vagy biztonságáért kiemelkedő és példaértékű munkát végzőket.

2020. december 23.
regi
Nyakunkon a karácsony – a nagy bevásárlások és vendégjárások ideje. Idén azonban az ünnepeket, ahogy minden mást is, felülír a még mindig nagy intenzitással jelen lévő koronavírus-járvány.

2020. december 18.
kari
Jézuska ezüstcsengettyűje egy Sövény utcai lakásból indult vándorútjára, hogy három otthonban, még a budai hegyek nadrágszaggató csúszkáin edződött gyerekeket is ámulatba és gondolkodóba ejtse titokzatos megszólalásával.

2020. december 14.
erosza
A koronavírus-járvány miatti összezártság a nők társadalmi helyzetének romlása mellett (nem tudnak visszamenni dolgozni, sokkal több otthoni munkát végeznek) a családon belüli agresszió növekedését is magával hozta.

2020. november 20.
kardio
A Szent Ferenc Kórház szakmai tanácsadással egybekötött egyéni túrákat indít heti három napon: hétfőn, szerdán és pénteken 10 és 13 órakor a Hárs-hegyi kardiotanösvényen.

2020. november 12.
szfer
Komplex infrastrukturális fejlesztés valósult meg a Szent Ferenc Kórházban: új higiénés rendszert és az ápoltak biztonságát szolgáló praktikus betegazonosító rendszert vezettek be.

2020. augusztus 31.
szolo
Az Orsó utca déli lejtőit – mint ahogy Buda többi hegyoldalát – hajdanán szőlő borította, és a termőterület még az 1860-as évek statisztikáiban is nőni látszott.

2020. július 31.
petanque
A II. Kerületi Önkormányzat Idősügyi Tanácsa ülésezett, hogy a résztvevők megosszák egymással a veszélyhelyzeti időszak idősellátásához kapcsolódó tapasztalataikat.

2020. július 31.
filler
Július 1-jétől az önkormányzat és a ferences rendtartomány által fenntartott idősklubok, valamint az Értelmi Fogyatékosok Nappali Otthona (ÉNO) ismét várja az időseket és a fogyatékkal élőket.

1 / 17Következő