Kedves Szomszéd
2020. december 22.
Dr Horvath Laszlo bpo f
Dr. Käfer István egyetemi tanár, a Szlavisztika-Közép-Európa Intézet alapítója búcsúzik a Magyar Érdemrend Tisztikeresztjével kitüntetett Dr. Horváth Lászlótól.

2020. december 18.
gyabron
Amikor Gyabronka József színművésszel készítettem ezt az interjút, ő így zárta a beszélgetést: Hálás vagyok, hogy nem kérdezett a Zsebtévéről és Kanadáról…  

2020. november 30.
dolhai
Október 23. alkalmából a köztársasági elnök Dolhai Istvánnak a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést adományozta.

2020. november 20.
virag
Négygyermekes anya, aki Nagyrét utcai házuk kertjében építette fel virágboltját 1997-ben. Vevőköre túlmutat a környékbelieken.

2020. november 20.
halzlj
Életének 87. évében elhunyt dr. Halzl József mérnök, a Rákóczi Szövetség tiszteletbeli elnöke, városrészünk II. Kerületért Emlékéremmel kitüntetett lakója.  

2020. október 30.
jardany
Szeptember elsejétől új igazgatója van a Járdányi Pál Zeneiskolának: Bánfi Balázs furulyaművész, mestertanár, pedagógiai szaktanácsadó..

2020. október 20.
psziho
Pszichológusi pályafutásának évtizedei alatt rátaláltak a gyermekre vágyók, a párkapcsolati problémákkal küzdők és a pánikbetegségben szenvedők. A férfiak is elmerészkednek hozzá, sőt egyre nagyobb számban képviseltetik magukat.  

2020. október 9.
losonc
Lossonczy Tamás Kossuth-díjas festőművésznek, a II. kerület díszpolgárának avattak síremléket a Farkasréti temetőben. A művész első feleségével, Ibolyával nyugszik közös sírban.  

2020. október 2.
nemecs
Nagy sikerrel mutatta be Szalai Kriszta kerületi fiatalokból álló társulata – a már legendás vígszínházi előadás nyomán készült – A Pál utcaiak című zenés produkciót a XXII. Pesthidegkúti Művészeti fesztiválon.

2020. szeptember 25.
tenkes
Zenthe Ferenc születésének századik évfordulója alkalmából a Nemzeti Színház és a MASZK Országos Színészegyesület emléktáblát állított a legendás színművész egykori, Törökvész úti lakóhelyénél.  

1 / 30Következő