Ajánló
2019. április 19.
galeri
Huszadik állomásához érkezett a Vízivárosi Galéria gyűjteményeket bemutató sorozata. Ezúttal az üzletember Hetényi Csaba és felesége kortárs képzőművészeti gyűjteményéből ad válogatást Színtézis címmel.  

2019. április 19.
szin
Péterfy-Novák Éva majd’ minden orvostól azt a diagnózist kapta, hogy kislánya a születése során vált mentálisan súlyos sérültté.

2019. március 23.
aut
Tavaly októberben jelent meg Mocsonoky Anna Autista a gyerekem – 13 élettörténet küzdelemről és elfogadásról című kötete, amelynek bemutatójára március 6-án a Szabó Ervin könyvtár Török utcai fiókjában került sor. 

2019. március 11.
lili
Egy kis kerten át vezet az út a Lili Suliba. A budai közösségi tér megálmodója Horváth Lili Jászai Mari-díjas színművész, három gyermek édesanyja.

2019. március 11.
ertl
A kerület új ékkövéről, a Nemzeti Táncszínházról és a tervezett bemutatókról beszélgettünk Ertl Péterrel, az intézmény igazgatójával.

2019. február 27.
carlo
Elérkezett a magyar Piedone-rajongók ideje, február végén ugyanis a mozikba kerül az olasz színészlegendáról, Bud Spencerről forgatott dokumentumfilm Piedone nyomában címmel.

2019. február 12.
2.png
Németországból, Romániából, Szlovákiából, Szerbiából és Magyarországról érkezett több mint háromszáz résztvevő a II. kerületi Spirit Színházba január végén egy három napos kulturális találkozóra. A rendezvényt a II. Kerületi Önkormányzat is támogatta.

2019. február 2.
spirit
A három párizsi barátnő, Sonia, Marie és Helene életében csak egy dolog biztos: csütörtök délutánonként együtt teáznak. És amíg együtt teáznak, beszélgetnek, közben lassan kibomlik az egész életük, a gyermekkoruk, a fiatalságuk.  

2019. február 2.
fekete
Február 10-ig látható a Klebelsberg Kultúrkúriában Fekete Edit grafikusművész életmű-kiállítása Életakarás címmel, amelyen a látogatók válogatást láthatnak a grafikusművész sok száz grafikáiból.  

2018. december 16.
kiallitas
Érdemes egy kicsit elcsendesedni és a művészet segítségével rövid időre eltávolodni a megnövekedett feladatoktól.

Előző2 / 33Következő