Ajánló
2021. február 26.
book
Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár, tekintettel a több alkalommal meghosszabbított járványügyi korlátozások időtartamára, illetve a folyamatosan jelentkező olvasói érdeklődésekre és használói igényekre.

2021. február 5.
diszno
December közepén új bisztró nyitott meg a Fény utcai piac Retek utca felé eső bejárata mellett.

2020. november 8.
klebku
November 9–14. között rendezik meg a Klebelsberg Kultúrkúriában az intézmény névadójára emlékező kulturális programsorozatot.

2020. október 24.
marosi
Ezt hozta az ősz. Hűs gyümölcsöket / üvegtálon. Nehéz, sötét-smaragd / szőlőt, hatalmas, jáspisfényü körtét, / megannyi dús, tündöklő ékszerét” – kezdődik Kosztolányi Dezső Őszi reggeli című verse.

2020. október 24.
buszos
A BKV egyik jogelődje, a Fővárosi Autóbusz Üzem (FAÜ) egy különleges autóbuszjáratot is üzemeltetett, a vele való utazást „budai autóbuszkörsétaként” hirdette meg.

2020. október 2.
kiallt
 Két különleges kiállítást kínál a Klebelsberg Kultúrkúria október közepéig. Formajáték címmel Hideg Orsolya öltözéktervező iparművész mutatja be „ruhaszobrait”, ahogy Feledy Balázs művészeti író a megnyitón nevezte a pompás kreációkat.

2020. szeptember 25.
fenyp
Új kiállítással jelentkezik október 8-tól a KultúrFényPont, a II. Kerületi Önkormányzat és a Fortepan fotóarchívum közös galériája a Fény utcai piacon.

2020. szeptember 11.
adyg
A II. kerület egyik legszebb utcájában, egy közel százéves rózsadombi villában nyílt meg 2018-ban az Ady25 Galéria és Kiállítótér, amely szeptemberben egy tehetséges fiatalembernek kínál bemutatkozási lehetőséget.

2020. augusztus 23.
presse
Közép-európai művészeti kavalkád egy határokan átívelő ötnapos művészeti fesztivál keretében zenészek, táncosok, bábosok és utcaszínházi művészek közreműködésével a Klebelsberg Kultúrkúriában.  

2020. augusztus 7.
bartok
Július elsején, 106 napos kényszerszünet után újra megnyitotta kapuit a látogatók előtt a Bartók Béla Emlékház, és egész nyáron folyamatosan nyitva tart keddtől vasárnapig 10–17 óra között.

1 / 35Következő